Utorak, 07.03.2017.

Čestitka!

Svim članicama Sindikata kao i ostalim kolegicama u Gradskoj upravi čestitamo 8. ožujka, Međunarodni dan žena koji predstavlja jednu od prvih sindikalnih pobjeda u radnoj i ostaloj ravnopravnosti žena.
Ponedjeljak, 06.03.2017.

Obavijest članovima

Poštovani članice i članovi!

U privitku vam dostavljamo dvije ponude. Prva se odnosi na popuste frizersko masažnog kozmetičkog salona Dina - b.b.r., a druga na popust za kazališnu predstavu " Vesele žene Hrvatske " Hit teatra.

U privitcima imate kontakt telefone a članstvo u sindikatu dokazujete članskom iskaznicom ili potvrdom o članstvu koju možete dobiti u sobi 254. 

Frizersko kozmetički salon Dina-b.b.r.

Hit teatar "Vesele žene Hrvatske" 

 

 


Srijeda, 01.03.2017.

Obavijest Članovima

Obavještavamo članove i članice koji koriste prijevoz HŽ-om i čiji smo popis proslijedili SDLSN-u da mogu svoj popust ostvariti na blagajnama Zagreb Glavni kolodvor, Sesvete, Dugo Selo, Čakovec i Slatina.

 

 

Kontakt Forma

Ovo je prostor u kojem dajemo članovima kao i svim ostalim službenicima i namještenicima mogućnost da iznesu svoja razmišljanja o najavama poslodavca u svezi otpuštanja i smanjenja primanja u gradskoj upravi. Molimo Vas da iznesete svoje prijedloge, razmišljanja o tome jesu li te najave opravdane, koje su moguće uštede na drugim pozicijama i primjeri neracionalnog trošenja. Sva Vaša razmišljanja poslužit će Podružnici da se kvalitetnije pripremi za nadolazeće pregovore.

Vaše ime i prezime:
Vaša email adresa: *
Poruka: *
* obavezna polja